Boden, Örebro, Karlskoga, Malmö, Leksand, Göteborg och Hällefors bidrar med klubblöpare till Varvet


När Göteborgsvarvet avgörs nästa helg är det en brokig skara som representerar klubben. I vanlig ordning är det svårt att avgöra vilka som springer för oss och vilka som egentligen inte vill springa för oss. Mest intressant i anmälningsväg är givetvis Jenny Lioddens start, eftersom hon numera är medlem i klubben, men inte lyckats eller velat fylla i detta i anmälan. Jurybeslut är att vänta som vanligt.

Även i övrigt kan personliga rekord kan bli aktuella. Johan Ånger har tydligen börjat äta igen, vilket åtminstone på kort sikt är bra för hans löpning. Hans PB från Örebro i höstas på 1.23.46 borde vara i fara, men eftersom man varnat för värmebölja utgår vi från att han kommer att göra en tid på runt 1.25.11. Fredrik Rådström tror själv inte på något personligt rekord i sitt lopp. Han tar dessutom loppet som träning inför Stockholm, dit han just nu försöker anmäla sig. Hans PB är strax över 1.13, och i hans fall ska man nog vara försiktig med att räkna bort chansen. Robert Modig borde också ha en viss chans att förbättre sin tid. Björn Eriksson kommer troligen inte att komma till start. Startlistan över klubblöpare och annat folk från orten hittar ni annars här med sökning på Hällefors som ort eller klubb.

För er som minte orkar söka är klubblöparna troligen dessa: G.Andersson, M.Andersson, The.Berggren, Tho.Berggren, P.Eriksson, U.Eriksson, O.Jansson, B.Wahlgren, A-S.Wase, T.Wase, J.Ånger, F.Rådström, J.Marttila, C.Gustafsson, R.Modig, H.Hermansson, R.Hermansson, J.Liodden.

Lämna en kommentar