Nu är ungdomsträning igång!


I går startade årets ungdomsträning, något senare än vanligt. En utmaning i dessa tider när vi uppmanas att hålla social distans. Riksidrottsförbundet uppmuntrar till att föreningar fortsätter sin träning för att hålla barnen i rörelse. Vid årets start var vi fem ledare på plats och 31 barn. Vi är glada över att det finns så många barn som vill vara en del av ungdomsträningen. Nytt för i år är att vi ledare delar in alla barn i grupper. Idagsläget finns tre grupper gul, röd och grön, grupperna kan skifta från vecka till vecka. Ledarna kommer även rotera bland samtliga grupper. 

Inför årets uppstart uppmanades sms anmälan inför första träning, anmälan har fungerat väl och även lämning och hämtning av barnen. Vi hoppas på att det fortsättningsvis fungerar lika bra. Ni som har anmält era barn inför första träningen behöver inte anmäla igen. 

Tisdagens träning avslutades med snöfall, nu hoppas vi på varmare väder!

 

Här är en bild på två av våra medlemmar i ungdomsträning som var med och tävlande i Hälleforsterrängen 9/5-20. De tog sig an banan tillsamman från start till mål. 

 

///Ungdomsledarna

Lämna en kommentar